Magyarország
Alapítva: 2002.

NN Művek Kft. - Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Az NN Művek Kft. és annak jogelődje 1986. óta van jelen a piacon. A közel 25 éves működés eredményeként elmondhatjuk, hogy cégünk pénzügyi helyzete a mai piaci viszonyok között is stabil és a válság ellenére is folyamatosan élvezzük projektfinanszírozó bankunk bizalmát.

Cégünk vezetői számos projekten szereztek tapasztalatot, több építőipari nagyvállaltnál. Ez a tudás és kialakult biztos és tisztességes alvállalkozói kapcsolatrendszer képezi minden projektünk sikerességének alapját.

Családi vállalkozásként nagyon fontosnak tartjuk, hogy az építőiparban hosszú évek alatt megszerzett jó hírnevünket megőrizzük és állandó, kompromisszumok nélküli minőséget nyújtsunk vevőinknek. Célunk olyan társasházak építése, melyek Budapest szívében ötvözik a csendes zöld környezetet, a sportolási- és kikapcsolódási lehetőségek közelségét, illetve a jó tömegközlekedést. Gondolva a jövőre is, a lakások tervezésénél és kivitelezésénél elsőszámú feladatnak tekintjük az alacsony energiafelhasználású és igényű lakások megvalósítását.

A lakások elrendezésén jól látszik, hogy az összetett piaci igényekre kitűnő választ adunk és biztosítjuk a teljes család számára a megfelelő életteret. Büszkék vagyunk arra, hogy a lakáspiaci túlkínálat ellenére lakásaink zöme már a "tervezőasztalról"-, az átadásig pedig valamennyi elkel.

Bővebb információért kérjük, hogy kattintson a "Megvalósult projektek" fülre.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Tisztelettel:

Nagyiványi László
Ügyvezető

Megvalósult kivitelezések